woensdag 21 maart 2012

In memoriam...Bruno


Het is vandaag precies een jaar geleden dat we onze lieve Bruno in hebben moeten laten slapen. Ondanks dat Benthe nu in ons leven is en ons ontzettend veel plezier brengt mis ik hem toch nog en denk veel aan hem. Vooral op een dag als vandaag.
We hebben Bruno laten cremeren en wat van zijn as in een steen laten doen. Deze ligt onder een stolp met een mooie engel erbij. Zo hebben we een mooi aandenken in ons huis naast een prachtige foto.
Lieve Bruno, we zullen je nooit vergeten!


zondag 18 maart 2012

Nieuwe webwinkel (even reclame voor mijn zus)


Ik wil met deze post even reclame maken voor de nieuwe webwinkel van mijn zus, www.leeuw-design.nl Ik weet niet hoe ik een koppeling moet maken maar ik hoop dat jullie de moeite willen nemen om eens een kijkje te nemen. Ze verkoopt zelfgemaakte sieraden, zelfgehaakte poppen en allerlei hebbedingetjes. Ze is van de week gestart dus ze kan wel wat reclame gebruiken.



Op de foto's staat mijn nieuwste aanwinst, een bruids of communiekroontje. Weet eigenlijk niet wat het is maar ik vind 'm prachtig.




Benthe ligt zich heerlijk voor te bereiden op een stevige wandeling in het bos die we zo gaan maken!
Allemaal fijne zondag. Groetjes Peggy

zondag 11 maart 2012

Daar ben ik weer en een mooie aanwinst!


Zo, ik ben weer terug van weggeweest. Ik had problemen met blogger en kon geen berichten plaatsen. Ik had ook geen zin/tijd om uit te zoeken hoe dat kwam maar nu was ik het zat. Ben er even voor gaan zitten en hier ben ik dan weer.

Ik ga ook snel weer al jullie belevenissen proberen bij te lezen. Zal niet lukken om overal een bericht achter te laten want daar heb ik teveel voor gemist.
Ondertussen heb ik een mooie nieuwe aankoop gedaan al zeg ik het zelf.
Deze prachtige hoedendoos. Deze komt bij Karin van de Tuinkamer vandaan en ben er ontzettend blij mee.




Ondertussen is het prachtig weer geworden. Ik heb er al een heerlijke wandeling met Benthe opzitten en tussen de middag lekker naar het bos. Wens jullie allemaal een fijne zondag. Groetjes Peggy