zaterdag 30 april 2011

Fluitekruid

Op verschilldende blogs had ik al fluitekruid voorbij zien komen en dan kan ik natuurlijk niet achterblijven. Ik had 2 bossen in huis gezet maar dat was toch teveel van het goede. De geur is niet bepaals als van seringen!Dus 1 bos is naar buiten gegaan en 1 is blijven staan.
Ik heb het fluitekruid is een zinken kan gezet. De kan staat in een kalveremmer (komt beide bij Sanne van Servies en Brocante vandaan). Nu heeft een soort van lampetstel idee.
Vanmorgen ben ik nog naar een vrijmarkt geweest. Helaas geen leuke schatten gevonden en voor de verandering met een volle knip en lege tas weer naar huis gegaan. Zijn jullie nog geslaagd??
Fijne zondag nog. Groetjes Peggy

21 opmerkingen:

 1. Mooi je Fluitekruid! Ik heb vandaag ook niet al teveel gekocht, maar wel weer genoten.
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat toch mooi het fluitenkruid!en ide tuin...prachtig. Mijn oudste heeft op de vrijmarkt gestaan, heerlijk. Die lol, dat gezicht, geweldig was het echt wel waard. Natuurlijk ook de spaarpot gespekt. Dus dit jaar geen tijd om zelf uit tegeven, is ook weer eens wat anders. Fijn weekend nog, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige set zo zeg!! en dat fluitekruid erin maakt het helemaal compleet! Mooi gedaan hoor!
  Hier wel een super goede vrijmarkt en leuke dingen gekocht maar die verschijnen nog wel op mijn blog en in mijn winkeltje.
  fijne zondag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat staat dat leuk zeg..ik ben gek op zink. wat heb je een prachtige kan en met die bak erbij..helemaal geweldig idee. staat super!!!.ik heb ook nog een zinken bak gekocht. een kippenvoer bak. die is lang en smal voor op de tuintafel...jammer dat je niet geslaagd bent. volgende maand maar weer naar utrecht???
  liefs hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie set en die strik erom heen is ook erg mooi.....bij mij is er ook geen geld uitgegaan....niets kunnen vinden....sch...volgende keer maar weer....
  Nog geen fijne zondag morgen.
  Liefs Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb vandaag ook voor het eerst fluitenkruid neergezet, en net als jij van de vrijmarkt met een lege tas thuis gekomen. Er was nauwelijks iets!
  Volgend jaar een ander plekje zoeken om te snuffelen.
  Je fluitenkruid staat leuk!
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooie fotos
  met fluitekruid!
  Nog een fijn weekend
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is het toch mooi he dat Fluitenkruid,ik heb het nog steeds niet geplukt omdat ik me een beetje beschroomd voel om te plukken.Dus maar bloemen bij de bloemist gekocht .Maar ik wil het ook zo graag in de vaas!!Ik ben nietr weg geweest vandaag dus geen aankopen gedaan.
  Fijne Zondag,Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat fluitenkruid blijft leuk op al die verschillende blog. Mooi zo in het zink daar hou ik ook erg van. Helaas heb ik de hele dag gewerkt (werk in de zorg)dus volgend jaar maar weer kijken op de vrijmarkten. Verder nog een heerlijke zondag morgen. Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat grappig, heb vanmiddag ook Fluitenkruid geplukt, en op een vaasje gezet, en dacht snel even een foto maken, oh nee, toestel doet het niet meer, helaas, een maandag eerst maar mee naar de winkel.

  Gr stina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nikzzz gekocht niet eens weggeweest...het was een heerlijke dag......en mooi je fluitekruid...alleen die lucht......haahahaha!!...liefs fijne avond van mij....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ben lekker in de tuin geweest, we hadden dit jaar niet zo veel zin. Mooi dat Fluitenkruid in de witte kan.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha nee het is inderdaad een doordringend geurtje,maar het staat wel super in de kan,gaaf bedacht,dat het nu een setje lijkt,ik heb wel wat gevonden vandaag en komt eerdaags op mijn blog,voor morgen een fijne zondag,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoihoi,

  Hier ook weinig leuks gekocht, 1 leuke oude schaal en een lamp, thats all!!
  Morgen er even op uit om fluitekruid te halen en gezellig neer te zetten.

  Geniet van de dag van morgen...

  Lieve groet,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Helemaal niks gekocht op de vrijmarkt. Was zoveel meuk. VAnavond zijn mijn dochter en ik op het terrein van Parnassia fluitekruit gaan plukken
  We wilde veel en durfde niet op de dag Helden zijn we he. Nou ja als je bedenkt dat de laatste jaren daar het een en ander afspeelde zijn we op eens weer wel helden. (2 moorden)
  Giga bos staat er op mijn tuintafel . Ben dr helemaal blij mee. Jou tuin is een plaatje zeg . Koekeloerde even achter de bos. Heel mooi en strakke heggetjes.
  Fijne zondag.........

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat vertel je me nu....stinkt fluitekruid? Dan laat ik het maar gewoon in de berm staan.
  Staat trouwens wel ontzettend mooi in jouw kannen. Ik heb maar 1 ding gekocht op de vrijmarkt: een grijs gewolkte melkkoker.
  Groetjes en fijne zondag,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat staat het altijd leuk hè, dat fluitekruid?
  Maar inderdaad, het valt ook zo uit (vaak met beesten) dat het bij ons alleen nog maar op de tuintafel mag staan...
  Wij hebben weer goed gescoord hoor, de fluitekruid staat erin...
  (en boeken, boeken, boeken....)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Peggy,
  Mooi de zinken kan met fluitekruid !!!
  Ik ben wel naar de vrijmarkt geweest en vind het leuk voor de kinderen,allemaal speelgoed,maar ik ben zelf meer van de terrasjes, haha,gezellig even een bakje koffie en mensen kijken en tegen twaalf-half één weer richting huis om Bea en gevolg nog even te zien op tv.
  Slaapzakken en luchtbedden voor de boy,s bijelkaar zoeken want die gaan er s,nachts stevig tegenaan in Leeuwarden en Groningen.
  Dat is voor mij Koninginnedag wel zo,n beetje.

  groetjes
  Dicky Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat staat dat leuk zo, Peggy!
  Ik heb een bos fluitekruid buitenstaan op de tuintafel, niet vanwege de geur hoor, maar meer van wege de beesjes die er in zitten.

  Ik ben samen met mijn dochter op de vrijmarkt geweest maar meestal weet ik van te voren al dat ik met een bijna lege tas weer naar huis zal gaan. De oogst was een klein melkkannetje met een bijpassend schaaltje en mijn dochter vond nog twee ook nog dingen. Maar dat mag de pret niet drukken.

  Fijne dag en groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 20. hoi,
  helaas ook hier weinig te vinden,
  ja voor me zoontje wat maar meer ook niet

  gelukkig is het seizoen van de kofferbakmarkten weer begonnen daar heb ik vaak geluk!!!

  gr cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Geniet van het Fluitenkruid zolang het nog kan, deze periode is zo weer voorbij!

  BeantwoordenVerwijderen